Helvacılar Ortaokulu

Telefon : 0 372 6385096
WEB https://helvacilarortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Helvacılar Köyü Ahmet Başoğlu Mevkii Çaycuma/ZONGULDAK
VİZYON : İstiyoruz ki... Akademik başarıda sosyal ve kültürel faaliyetlerde ulaşılabilecek en iyi seviyede olalım. İstiyoruz ki... Öğrencilerimiz Bireysel ve toplumsal olarak gelişmeleri takip edebilmeli, bireysel olarak çözüm arama alışkanlığı kazanarak hayatta başarılı olmaları için sistemli düşünmeyi ve planlı çalışma alışkanlığı kazansın. İstiyoruz ki... Öğrencilerimiz hayal ve yaratıcılık gücünü artırsın ,bilim ve teknolojiyi hayatın her alanında kullansın. İstiyoruz ki... Okulumuzda, herkes her gün daha iyiye ulaşmak için çalışsın.
MİSYON : Biz öğrencilerimizin bilgi toplumun ve çağın gereklerine uygun olarak kendilerini geliştirmelerine imkan sağlayan,akademik başarının üst seviyede olduğu sosyal ve kültürel gelişime önem verildiği bir okul kültürü oluşturarak öğrenci,öğretmen ve velilerin memnun kaldığı etkili ve yeterli bir okul olmak için varız.
BAŞARILAR : 2013-2014 Eğitim öğretim yılı OGES sonucu 1 öğrencimiz Karabük Mehmet Vergili Fen Lisesine, 1 öğrencimiz Karabük Öğretmen Lisesine,7 öğrencimiz Anadolu Lisesine,3 öğrencimiz İmamhatip lisesine ve 1 öğrencimiz Sağlık Meslek Lisesine yerleşmiştir.İlçede ve ilde yapılan atletizm ve masa tenisi yarışmalarında başarılar elde edilmiştir.2018-2019 Eğitim öğretim yılında 1 öğrencimiz Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası Fen Lisesine yerleşmiş ve 8 öğrencimiz bursluluk sınavını kazanmıştır.

Öğretim Şekli :Tam Zamanlı
Saatler : 08.50 - 15.25
Isınma : Kaloriferli (Kömür Kazan)
Servis : Öğrencilerimiz taşımalı olarak gelmektedir.
Ulaşım : ilçeden okula öğretmen servisi vardır.
Yerleşim Yeri : Helvacılar Köyü Ahmet Başoğlu Mevkii Çaycuma / Zonguldak
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuzu ilçeye 14 km, ile 55 km uzaklıkta yer almaktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :